SniperElite.pl/forum

SniperElite.pl/forum

Polski portal fanów gry

Teraz jest Pn maja 21, 2012 9:04 am
forum Sniper Elite

Strefa czasowa: UTC

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dodatki
PostNapisane: Śr kwi 06, 2011 6:13 pm 

Link do mojego kanału jest tam kilka przykładowych modyfikacji w sumie wczesne wersje map który być może będą dostępne

http://www.youtube.com/watch?v=lbhoxcpg ... re=related

Ostatnio edytowano Wt maja 03, 2011 8:59 pm przez moderasura, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł: Re: Dodatki
PostNapisane: N kwi 10, 2011 5:13 am 

nie nadaje się do uczenia innych tajemnic gry. mogą siać spustoszenie na gry i rozgrywki. Myślę, że

PostNapisane: Pn kwi 25, 2011 6:29 am 

ja tam nic z tego nie rozumiem 8-)

PostNapisane: Wt kwi 26, 2011 2:02 am 

If any such program is posted online, the game will become a disaster. It will be chaos, it is preferable not to. You saw what happened with the editing of textures.

PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 7:00 pm 

"ja tam nic z tego nie rozumiem"
a ja tak :lol:

PostNapisane: N maja 01, 2011 11:33 am 

Program niezły .

PostNapisane: Cz maja 05, 2011 9:47 pm 

Widze ze kolega wykorzystał obiekt mapy innej gry i podmienił z orginalnymi. Widać że pliki tekstury mają podobną lokalizację. Na moje oko to może być Sędzia dred lub star wars;).
Troche studiowałem konstrukcję obiektów w SE jak by kolega moderasura chciał moge podzielić się doswiadczeniami. Bardzo fajnie :) sam o tym nie pomyślałem.

PostNapisane: Pt maja 06, 2011 5:22 pm 

NAF.VITO napisał(a):
Na moje oko to może być Sędzia dred lub star wars;)

Dobre masz oko! chyba jesteś jedyny który zakapował skąd pochodzą mapy ;) można z wielu innych gier przenieść, oczywiście tych opartych na silniku Asura np. Delta Force Black Hawk Down :) ale do tego trzeba bardziej zaawansowanego programu do konwersji... Jak na razie tylko Leonowi udało się przenieść mapę z Wii

PostNapisane: So maja 07, 2011 9:03 pm 

Już jakiś czas temu edytowałem mapki zwykłym programem nie tym od Leona. Między innymi podmiany tekstur , edycja lokalizacji objektów a także rozpracowałem budowe samych obiektow i zajołem się tworzeniem nowej mapy od podstaw. Miała to być mapa osadzona w New York. Między innymi zrobiłem proste domy ale nie miałem czasu nad tym siedziec
i porzuciłem zajęcie. Leon zrobił programiki ktore ułatwiają pracę ale bez nich też się wszystko da zrobić bedzie tylko trwało to dłużej. Z tego zo widziałem przeiesienie z multi do single nowych map to poskładanie odpowiednich elementów w odpowiedniej kolejności i do tego leon zrobił program tak że nie trzeba siedzieć nad mapa 3 dni tylko można to zrobić 1 minutę. Jak chcesz możemy pogadać na mailu. Nie udostępniałem informacji co i jak robić ponieważ nie lubie jak goscie modują mapy i postacie aby oszukiwać innych w grze. Jeżeli chcesz (moderasura) to moge Ci udostępnić to co wiem na temat budowy SE napisz do mnie na maila chętnie bym się dowiedział też czegoś nowego od Ciebie. Może udało by Ci się zrobić całkowicie nową mapkę do SE, Narazie nie mam czasu i siły siedzieć nad tym. nafvito@tlen.pl.

PostNapisane: Pn lip 18, 2011 9:52 am 

just as "ignataur" wrote . keep this programs and mods in tight circles , play with friends and under password . speaking of disasters , one of the worst was "desert fuel dump" .

I hope such things do not happen again , desert fuel dump is holocaust of Sniper Elite .

I respect Leon and thank him for new maps , those converted from single player , but let's not edit everything possible in game ... also about skins . fluorescent skins are gay man's business .

I would suggest you people with knowledge and skills start working on Spotter like programs rather than to modify things taht are not needed . let's make game good for everyone .

btw , I haven't seen Leon's site with mods in a long time . can I get a link to it ? so I know where some new map launcher is published and similar ...

thank you

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC