Cytuj:
Sniperliga.pl jest Fragmastera.
Z tego co ja pamietam to dawno temu wszyscy co grali w SE siedzieli na ts publicznym dopoku Frag nie wykupil swojego serwera.
Tak i zrobił sobie z tego jakąś gildie totalitarną z hasłem " administrator i moderator ma zawsze rację " i nazywa swoich moderatorów i SA "Podwładnymi" Koleś za bardzo wczuł się w rolę. Podoba mu się rządzenie i stworzył sobie swój własny świat.
Cytuj:
A co do posta moderasura to wszyscy wiedzą kto to i wszyscy wiedza czym sie zajmowal w zwiazku z SE.
Pomimo tego że każdy wie kto to jest to właśnie on popchnął to wszytko i dał pomysł żeby tu coś przywrócić. A jeżeli został potraktowany tak jak ja na SL a miał rację ( nie wiem bo nie znam sytuacji ) to mu się nie dziwie. Gdybym ja się znał na programach i tym wszystkim związanym z grami TSami itd. To też tą całą SL bym wypierniczył w kosmos.
Lepiej mieć takiego człowieka przy sobie niż przeciwko sobie
Cytuj:
- no i najważniejsze: demokracja... każda zmiana, każdy problem... dać do dyskusji publicznej i dojść wspólnie do najlepszego rozwiązania... jak wszystkim zarządzały jedynie "Super mega w pompkę Admin" strony to byłoby to niezdrowe...".
To słowa Smoka i mam nadziej że liga taka będzie, z chęcią w niej zagram ze swoim klanem. Mam nadzieję że będzie porządny regulamin. kary będą egzekwowane u wszystkich jednakowo ( a nie tak jak w obecnej SL poszedł granat u niejakiego Method'a i 0 reakcji a Hunter za stroje 5 meczy zawiacha. Bo jak można zawiesić swojego podwładnego zioma z kanału na którym razem przebywają ) Będzie porządny regulamin na forum do którego będzie się można odnieść i moderator będzie sie nim sugerował a nie robił co chciał na forum. I usuwał posty tym kogo nie lubi a tym z kim siedzi na kanale zostawiał, albo banował na tydzień 20 razy jakiegoś znajomego a tego co nie lubi od razu ban na miesiąc albo na forever.
Zróbcie coś porządnego gdzie nie będę musiał dostawać banów za walkę z przymulonymi modami i administratorami. Gdzie będzie sprawiedliwość na każdym kroku. Nie dopuście do tego żeby rządził tym ktoś z aktywnych graczy obecnej SL. Bo tam nikt nie patrzy na sprawiedliwość tylko na to żeby nie podpaść bo inaczej nie będzie miał możliwości zdobycia upragnionego 1 miejsca w SL. Modów przyjmijcie takich którzy wiedza co to moderacja a nie takich którzy chcą sobie porządzić bo jest na zielono to mu wszystko wolno.
No i tyle. Powodzenia