SniperElite.pl/forum

SniperElite.pl/forum

Polski portal fanów gry

Teraz jest Pn maja 21, 2012 9:27 am
forum Sniper Elite

Strefa czasowa: UTC

Autor Wiadomość
 Tytuł: Opinie
PostNapisane: N lis 20, 2011 1:18 pm 

Tak jak zapowiedziałem trzeba rozruszać to forum. No to jak? Jakie są wasze opinie na temat gry? Co wam się nie podoba, a co chcielibyście zmienić. I oczywiście, która misja najlepsza; Single czy Multi; ulubiona broń? Komentować, oceniać grę w skali 0-10. No to wyrażę swoją opinię.

MOJA OPINIA

Gra jak to gra - nie ma najlepszej. Jednak ta zrobiła na mnie wielkie wrażenie. Myślałem, że już we "wszystkie" gry świata grałem. Te całe "Bulletstormy", nowe Call of Duty - to wszystko było. Ta gra jest tak niezła, że jak strzelę komuś w oko z Bullet Time'm ze 100m (pikuś) to i tak mam banana na twarzy i mówię: "Ale oko" (czy podobne kwestie). Poziom trudności? REKRUT Dlaczego? Każdą grę jadę na najłatwiejszym, a jak mnie mocno wciągnie to gram od nowa na wyższych. Denerwuje mnie to, że nie raz jak wczytam save to mi się zmienia na najwyższy. I tak na REKRUCIE w "Ucieczka z Berlina" przy obronie ciężarówki padałem jak miałem zniszczyć drugi czołg, więc żeby to przejść włączyłem w tamtym momencie kody. Wiem słabo. Ale nie jestem przyzwyczajony do TPS'ów.

Co mi się w niej nie podoba?

FABUŁA

Gra właściwie nie ma fabuły, dlatego pomijam te filmiki, po prostu mam to gdzieś. Jednak gdyby była jakaś ciekawsza fabuła nie związana z historią (Nienawidzę tego przedmiotu - tak samo Geografii) to gra by była na pewno lepsza.

STEROWANIE I KAMERA

Postać się potyka w ciasnych pomieszczeniach, schodach, co na Multi doprowadza mnie do furii. Kamera też nie raz jest uciążliwa. Brakuje mi trybu FPS. Mogło by być tak jak w Hitman: Krwawa Forsa - Gra jest TPS'em, ale jak nadusimy F1 to mamy FPS.

To chyba wszystko o tej grze, chociaż jeszcze na pewno coś dopiszę.

PS: Jeszcze mnie wkurza, że mi komputer resetuje jak się mapka włączy nie raz.

OCENA 9/10

No to tyle. Teraz wasze opinie

Tytuł: Re: Opinie
PostNapisane: So sty 07, 2012 4:32 pm 

Świetna gra według mnie. Jej atutem są wymagania pójdzie prawie na każdym kompie. Tryb single super a multi jeszcze lepszy. Ulubiona broń to oczywiście snajperka a na drugim miejscu pepesza.

Strefa czasowa: UTC