|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Tervamor
|
Tytuł: Reset Komputera - Pierwszy wątek Napisane: N lis 20, 2011 1:24 pm |
|
Dołączył(a): N lis 20, 2011 12:55 pm Posty: 22 Lokalizacja: Komputer
|
|
Przez tą grę w miarę dosyć często komputer mi się resetuje. Ostatni raz to było jak zrobiłem server - ktoś dołączył to odpaliłem i jak było 100% wczytywania to komputer reset. Da się coś z tym zrobić?
|
|
| Góra |
|
 |
|
daniel
|
Tytuł: Re: Reset Komputera - Pierwszy wątek Napisane: N lis 20, 2011 8:55 pm |
|
 |
| Site Admin |
|
|
Myślę, że to kwestia wersji Twojej gry. Ja mam oryginalną (16zł - Media Markt) i nigdy nie miałem takich problemów.
Ewentualnie popatrz na swoje sterowniki od karty graficznej, ale to bym raczej wykluczył.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tervamor
|
Tytuł: Re: Reset Komputera - Pierwszy wątek Napisane: Pn lis 21, 2011 7:38 am |
|
Dołączył(a): N lis 20, 2011 12:55 pm Posty: 22 Lokalizacja: Komputer
|
|
Może coś zasilacz nie wyrabia. Zobaczy się
|
|
| Góra |
|
 |
|
OBCY123
|
Tytuł: Re: Reset Komputera - Pierwszy wątek Napisane: Cz kwi 26, 2012 5:14 pm |
|
|
|
1.sprawdź kartę graficzną tzn jaką ma temperaturę(jak ci się zresetuje komp dotknij delikatnie dłonią kartę wyczujesz z byt wysoką temperaturę karty) 2.sprawdź temperaturę procesora i wydajność w biosie temperatura procka można sprawdzić PC HEALTH STATUS(zależy do biosy jaki posiadasz) wydajność Menadżer zadań>wydajność 3.sprawdź zasilacz być może pod obciążeniem po prostu nie daje rady
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|