|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Vivup8
|
Tytuł: restauracje warszawa- pizza- co polecacie? Napisane: N gru 25, 2011 8:09 am |
|
|
|
co polecacie jeśli wybieram się na pizze ze znajomymi ze szkoły? jakie lokale są waszym zdaniem najlepsze w warszawie jeśli chodzi o kuchnie włoską? z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Najiki57
|
Tytuł: Re: restauracje warszawa- pizza- co polecacie? Napisane: Wt gru 27, 2011 7:39 am |
|
|
|
La Torre i Non Solo. To dwie moje ulubione pizzerie w stolicy. Zawsze jak jestem w wawie to staram się isc do ktorejs z nich na pizze. Nie dość ze jedzenie mają super, to jeszcze lokale są bardzo fajne, ladne, przestronne i gustownie urządzone. Jak dla mnie naprawdę super.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Hiveve059
|
Tytuł: Re: restauracje warszawa- pizza- co polecacie? Napisane: Śr gru 28, 2011 9:10 am |
|
|
|
a ja polecam Dominium. jadam tam bardzo czesto wiec znam juuz chyba wszystkie rodzaje pizzy i co zamawiam kolejną to wydaje mi się lepsza od poprzedniej. a to chyba dobrze świadczy o lokalu.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|